Két új kenderházat építünk kenderbetonból Deszken

2020. november 22. | Építünk

Két kenderházat építünk Deszken

 

2020 novemberében két kenderház építését kezdtük meg Deszken. Egyre nagyobb az érdeklődés a kenderházak iránt, hiszen a természetes építőanyag, alacsony rezsi, a környezettudatos építkezés és a tudat, hogy egy olyan otthonban élhet a beköltöző, ami egészséges sokakat ösztönöz. Legyen a tiéd a deszki Marosmenti új lakóparkban lévő kenderházak egyike.

Kenderbetonból készült mintaház, a tervekért keressél

2021-es átadással építjük meg a két kenderházat, ami nettó 101 négyzetméter 3-4 szobás (függ a vevő igényétől), nappalis családi ház, amihez a nappaliból nyílik a 17 négyzetméteres, közvetlen kertkapcsolatos terasz, hiszen saját, külön kert is tartozik az épületekhez.

 

Érdeklődés esetén közvetlenül tőlem, Horesnyi Béla generálkivitelezőtől tudjátok megvenni, CSOK igénybevételére is van lehetőség.

 

Bár nem kell bemutatni, a kenderházak NEM könnyű szerkezetes épületek, és mentesek az un.: „Betegház Szindrómától”. Alapanyaga természetes kender és mész, mely téglakeménységűre köt meg.

 

A magunk, a gyermekeink jövőjét és a környezetünket szem előtt tartva építjük meg házainkat. Célunk az átlagosnál jóval alacsonyabb rezsi elérése, amit korszerű megoldások alkalmazásával és gazdaságosan fenntartható hőszivattyúval – ami a fűtést és a melegvíz-ellátást biztosítja – valósítunk meg.

 

 

Deszkre költöznél és egy egészséges kenderházban élnél csendes, nyugodt lakóparkban? Itt a lehetőség! Érdeklődj nálam! https://bit.ly/3pB7z1j

 

Béla
Béla

Horesnyi Béla vagyok. 2004 óta építek energiatakarékos házakat. 2016-tól kenderház építésével foglalkozom, ahol elsődleges szempont az egészséges lakótér, egészséges épület. Magyarország két első elkészült kenderházát én építettem. Elkötelezett vagyok az iránt, hogy itthon minél több egészséges épület épüljön.