Kenderház Építés-Kenderház ár-kenderház kivitelezés

2020. április 5.

Segíteni tudunk kenderház építésében, kenderház ár kidolgozásában:

Kenderház Építés, Domaszéki kenderház

Generálkivitelezés

Műszaki felügyelet

Tervezés

Anyagbeszerzés

Alapanyagok értékesítése

Konzultáció, Tanácsadás

Segítség a tervezési szakaszban is

 

Ha arra lenne igény, hogy saját magad, saját szervezésben szeretnéd felépíteni álmaid kenderházát abban is segíteni fogunk. Keress elérhetőségeinken.

A mai jogszabályokat figyelembevéve három megoldással lehet itthon kenderházat építeni. Ezeket szeretném bemutatni.

Szerkezetkész, kulcsrakész kenderház építés: Több éves generálkivitelezői tapasztalattal állok rendelkezésre!
Ennél a lehetőségnél megbízunk egy kivitelező céget, aki a szerződésben foglaltak szerint, adott műszaki tartalommal felépíti a megálmodott kenderházunkat. Szerkezetkész kivitelezés esetén már áll a házunk, de a befejező munkálatokat már az építtető koordinálhatja. Egy kis odafigyeléssel, /lentebb utalni fogok rá/ az építkezés alatt több pénzt megtakaríthatunk mint gondolnánk.

 

Egy átlagos szigetelésű ház az élettartama alatt több energiát használ fel, mint amennyiért felépítették!

 

1, Kenderház Építés – kenderház ár érvényes 2022-től.

2022-szabványnak megfelelő közel nulla energiájú, energiatakarékos kenderház kivitelezési ára szerkezetkészen, kulcsrakészen. Kattints az árakér.

Kulcsrakész áraink nettó 100 nm-től érvényesek, kisebb alapterületű házaknál fajlagosan drágább a kivitelezési ár.(egyedi árajánlatadás szükséges) Végleges alaprajz, metszetek, műszaki leírás, kiviteli tervek birtokában tudunk pontos árajánlatot adni!

Kérem keress elérhetőségeinken.

 

2, Generálkivitelező közreműködésének igénybevétele:

Itt már saját kezben van minden, kenderház építés kevesebb költséggel megoldható. Építtető válassza ki a vállalkozókat, és fogja össze, mi csak leszerződünk a kenderház építtető által kiválasztott szakemberekkel, kivitelezőkkel és mellé tesszük az összes megkövetelt bürokráciát.

Miért jó ez a kenderház építőnek? Tőlünk 5%-os generál kivitelezői számlát kap. Mi az építtető által meghatározott vállalkozók felé ÁFA mentes számlát állítunk ki. Átadjuk önnek azokat a kedvezményeket, amiket építőanyag kereskedő partnereinktől kapunk. A fentiekkel az építtető nagyobb összeget képes megtakarítani. Kenderház ár így kedvezően alakul.

3, Saját szervezésű kivitelezés:

Megfelelő hozzáértéssel és sok munkával, szabadidővel kevesebb költséggel építhetünk kenderházat mint generálkivitelező alkalmazásával. Minden munkafázis a megrendelő szervez le. Tárgyal az adott munkára, és szerződik le a vállalkozókkal. / kőműves ács, bádohos, gépész, villanyszerelő, asztalos stb./ Az összes anyagot ő biztosítja az építkezés helyszínére a vállalkozók igénye szerint. Ebben az esetben, tudunk ajánlani kivitelezőket, tudunk segíteni a kendercell-kenderbeton készítésében olyan módon, persze csak igény esetén, hogy a hórukkmunkára vannak jelentkezők. Ők az ország egész területére elmennek segíteni.

Kendercell-kenderbeton rendelkezik Magyarországon ÉMI engedéllyel.

Száma: A-31/2018 NMÉ
Kendercell-Kenderbeton vásárlása esetén, kérem keressen.