Bemutatkozás

2018. január 16.

 

Horesnyi Béla vagyok a kenderbetonhaz.hu weboldal szerkesztője, kenderházak kivitelezője. Több mint 10 éve foglalkozom magas energiatakarékosságú épületek kulcsrakész kivitelezésével. Kedvencem a családi ház. Az évek során folyamatosan kerestem az energiatakarékosabb, és természetesebb építési megoldásokat. Pár évvel ezelőtt úgy érzem meg is találtam. Ez az építési megoldás a kenderbeton – Kendercell, mely nem beton felhasználásával készült ház.

Világ számos országában már nagyüzemben használják és építenek, szigetelnek épületeket ebből az alapanyagból.

Magyarország első kettő kenderházát is én építettem Domaszéken, és jelenleg is folyamatossan építek kenderházat. Keresem az egészséges, de ha lehen nem csillagászati árú anyagokat a szerintem jelenleg legjobb természetes építési módhoz a kenderházhoz.

Jelenleg is azon dolgozunk, hogyan tudunk minél hatékonyabban rezsimentes épületeket építeni, mely ne csak a nagy pénztárcával rendelkezőknek legyen elérhető. Ennek érdekében felvettem Európa egyik legnagyobb kompetens cégével a kapcsolatot, és ettől kezdve kizárólag csak az ő anyagát használjuk és forgalmazzuk, mint kendercell-kenderbeton kötőanyagot.

 

.

 

Vállaljuk komplett családi ház kivitelezését, eltérő műszaki tartalommal. Ha kell kulcsrakészen, ha kell szerkezetkészen. Érdeklődés esetén kérem keressen.